info@raedthuys-duiven.nl

Schol | Paprika | Komkommer

Winter 2024

Zwezerik | Slakjes

Winter 2024

Ons uitgebreide kaasassortiment

Winter 2024

Dessert Hazelnoot

Karamel crème | Crumble van Steranijs | Merenque | Ijs van gebrande hazelnoot

Kerst 2023

Cepes | Gebrande ui

Kerst 2023

Vegetarisch

Pompoen | ricotta

Herfst 2023

Chef Hans den Engelsen in zijn element

Herfst 2023

Amuse

Wafel | Artisjok | Rozemarijn

Herfst 2023

Bonbon etagère

Amuse

Aardappel schuim | 64 graden eidooier | Mizo crème | Aardappelkaantjes | Bieslook

Pasen 2023

Bonbon etagère

amuse

Bataat | Ham uit Dalfsen

jan-febr 2023

amuse

Bataat | Ham uit Dalfsen

jan-febr 2023

dessert

Bloedsinaasappel | Caramel

lente 2023

dessert

Dennendessert | Citrus

kerst 2022

kerstsfeer

kerst 2022

kerstsfeer

kerst 2022

kerstsfeer

kerst 2022

amuse

Polenta | Pastinaak | Sumak

herfst 2022

ananas & kokos

Crème van kokos, munt & sali | Mousse BBQ ananas | vanille ijs kokos, limoen en Hollandse gember

herfst 2022

amuse

Aardpeer

herfst 2022

borrelhapje

Black curry cilinder

herfst 2022

Zeebaars ceviche

Yoghurt | Hollandse soja uit Hoeksewaard | Sapje van venkel, kropsla en dashi | Krokantje zeebaarshuid

herfst 2022

Zeebaars

Gekarameliseerde bospeen | Hazelnoot & Amandel | Kerriesaus

zomer 2022

Kaastafel

L'Ami de Chambertin | Valencay | Tomme de Fleur | Chaource | Blue de Queyras

alle seizoenen

borrelhapje

Krokante cilinder | BBQ prei | Krokante kippenhuid

voorjaar 2022

Restaurant 't Raedthuys

2022

amuse

Macaron lange peper | Vulkanisch zout & truffel | mousse foie en Kaaskoekje Scottisch cheese | bieslook

voorjaar 2022

amuse

Aspergesoepje Flamande | Ei | Ham en Krokant wafeltje met bataat | uienzaad | cresjes

voorjaar 2022

amuse

Krokant wafeltje met bataat

voorjaar 2022

truffel

Truffelcrème | Knolselderij | Zwarte boon | Quinoa | Truffelpoeder

voorjaar 2022

langoustine

Zoutkorst BBQ knolselderij | Doperwten | Bladselderij olie

voorjaar 2022

zwart goud en aarde

Imperial Kaviaar | Crème van aardappel | Schuim van aardappel | Kaantjes van aardappel

voorjaar 2022

coquille

Lauwwarm gebrande coquille | Rode Camarque rijst | Wintertruffel | Beurre noisette

voorjaar 2022

zeebaars

Aubergine kaviaar | Acacia | Dennensaus

voorjaar 2022

tarbot

BBQ Bloemkool | Gebrande roosjes | Beurre blancsaus met kaviaar

voorjaar 2022

kalfszwezerik & paling

BBQ biet | Laksaus

voorjaar 2022

lamspalet

Filet | Schouder | Stoofpotje | Voorjaarsgroente | Mini koolrabi | Lamsjus

voorjaar 2022

dessert amuse

Compote van bloedsinaasappels | Ijs van tamarinde | Crème van beurre noisette | Koekje van beurre noisette en gepofte rijst | Rozemarijn

voorjaar 2022

lambada aardbeien & acasia

Crème van acacia | Acacia ijs | witte chocolade | Crumble van pistache | Bricdeeg bloemetjes

voorjaar 2022

Restaurant 't Raedthuys

't Raedthuys in een winters decor

winter 2022