info@raedthuys-duiven.nl

een gepassioneerd betrokken

team

Hans den Engelsen
Chef de Cuisine

Hans is een no nonsense kok. Voor hem geen praatjes of een chique koksmuts.

Hij is ook niet zo'n kok die door het restaurant loopt en aan de gasten vraagt of alles naar wens is. Als mensen tegen Karina zeggen: 'Bedank de chef', dan zegt zij: 'Loop maar even door naar de keuken en zeg het hem zelf'.

Smaakcombinaties zijn voor Hans doorslaggevend. Die moeten goed op elkaar zijn afgestemd. Heb je er teveel van, dan sterft het gerecht al op het bord. Verder wil het oog natuurlijk ook wat.

Chef de cuisine Hans den Engelsen

Karina van der Kolk
Sommelier, Gastvrouw

Karina is begonnen als leerling bij het Koetshuis in Bennekom om daarna naar de Zwethheul in Delft te gaan.

In de Zwethheul leerde ze Hans kennen. Toch ging Karina naar Duitsland om bij het drie sterren Restaurant "Im Schiffchen" in Kaiserswerth / Düsseldorf te werken.
Vervolgens terug naar Nederland om in de sterrenrestaurants De Wilgen Plas (☆), De Oude Rosmolen (☆☆) en Marienhof (☆) nog meer ervaring op te doen.

Voordat ze samen met Hans 't Raedthuys in Duiven is begonnen, heeft Karina als sommelier van de Hoefslag (☆) in Bosch en Duin gewerkt.

Karina is het vaste gezicht van het restaurant met een passie voor wijn.

Sommelier en gastvrouw Karina van der Kolk

Niek Schultink
Sous Chef

Niek is van onderaf begonnen. Als afwasser en in de bediening.
Gekookt heeft hij in eenvoudige restaurants tot de meer ambachtelijke.

Voordat hij bij Restaurant 't Raedthuys voor nog meer uitdaging als leerling gespecialiseerd instroomde, heeft hij gewerkt bij de Hunting Lodge. Hier kon hij zich creatief ontwikkelen. Inmiddels is Niek Sous Chef.

Niek vindt het belangrijk dat hij zich steeds creatief kan uitdagen, zodat je uiteindelijk jezelf beter maakt. Volgens Niek kun je overal inspiratie uit halen, in geuren, gevoel, natuur, mensen en herinneringen. Maar soms is het ook belangrijk om even niet aan koken te denken.

Sous Chef Niek Schultink

Anoeshka van der Niet
Gastvrouw

Nadat Anoeshka haar opleiding op de Middelbare Hotelschool in Amsterdam met succes heeft afgerond heeft ze bij verschillende bedrijven gewerkt zoals Restaurant Vermeer (☆) in Amsterdam, De Bokkedoorns (☆☆) in Overveen en Holiday Inn in Amsterdam.

Na het opdoen van al die werkervaringen is ze in 2014 begonnen bij 't Raedthuys.

Anoeshka heeft zich toegelegd op de kaas en is de echte Fromager in 't Raedthuys.

Gastvrouw Anoeshka van der Niet

Sam van Koot
Gastheer

Gastheer Sam is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie als Gastronoom Sommelier.
Hij is bij ons komen werken met als doel veel te leren en ervaring op te doen in een Michelin Sterrenrestaurant. Sam heeft gewerkt bij herbergh D’olde Markt in Aalten en Hotel de Roode leeuw in Terborg.

Interesses van Sam liggen voornamelijk bij de wijnen en de gasten een optimale avond of middag te bezorgen. Sam zegt: “het is aan te raden om te werken in een restaurant als dit, het is een uitdaging, maar wat je er voor terug krijgt is nog veel mooier”.

Gastheer Sam van Koot

Kom jij ons Sterren team versterken?
Kijk dan hier bij de vacatures