info@raedthuys-duiven.nl

5 Gangen
Paas Verrassingsmenu 2025

€92,50

Zondag 1e paasdag Lunch en Diner

Op 2e paasdag en dinsdag 22 april zijn wij gesloten

een gepassioneerd betrokken

team

Hans den Engelsen
Chef de Cuisine

Hans is een no nonsense kok. Voor hem geen praatjes of een chique koksmuts.

Hij is ook niet zo'n kok die door het restaurant loopt en aan de gasten vraagt of alles naar wens is. Als mensen tegen Karina zeggen: 'Bedank de chef', dan zegt zij: 'Loop maar even door naar de keuken en zeg het hem zelf'.

Smaakcombinaties zijn voor Hans doorslaggevend. Die moeten goed op elkaar zijn afgestemd. Heb je er teveel van, dan sterft het gerecht al op het bord. Verder wil het oog natuurlijk ook wat.

Chef de cuisine Hans den Engelsen

Tom Lamers
Chef de Cuisine

Tom Lamers heeft een indrukwekkende loopbaan opgebouwd in de Nederlandse gastronomie.
Hij begon zijn carrière bij topzaken zoals Het Nonnetje (☆☆), De Bokkedoorns (☆☆) en Parkheuvel (☆☆) in Rotterdam, waar hij zijn liefde voor de verfijnde keuken ontdekte.

Na zeven jaar als souschef in De Kromme Dissel (☆) te hebben gewerkt, zette Tom de stap naar Bennekom als chef-kok. Bij Het Koetshuis (☆) leidde hij de keuken vijf jaar lang en wist hij de Michelinster keer op keer te behouden.

Naast zijn werk in de keuken is Tom ook actief lid van het Nationaal Kookteam, waarmee hij Nederland vertegenwoordigt bij internationale wedstrijden. Zijn toewijding en vakmanschap hebben hem vele prijzen opgeleverd.

Met een schat aan ervaring en een passie voor het vak blijft Tom die nu ook mede-eigenaar is een chef die streeft naar kwaliteit en verfijning. Zijn verhaal is er een van hard werken, leren en blijven groeien.

Chef de cuisine Tom Lamers

Karina van der Kolk
Sommelier, Gastvrouw

Karina is begonnen als leerling bij het Koetshuis in Bennekom om daarna naar de Zwethheul in Delft te gaan.

In de Zwethheul leerde ze Hans kennen. Toch ging Karina naar Duitsland om bij het drie sterren Restaurant "Im Schiffchen" in Kaiserswerth / Düsseldorf te werken.
Vervolgens terug naar Nederland om in de sterrenrestaurants De Wilgen Plas (☆), De Oude Rosmolen (☆☆) en Marienhof (☆) nog meer ervaring op te doen.

Voordat ze samen met Hans 't Raedthuys in Duiven is begonnen, heeft Karina als sommelier van de Hoefslag (☆) in Bosch en Duin gewerkt.

Karina is het vaste gezicht van het restaurant met een passie voor wijn.

Sommelier en gastvrouw Karina van der Kolk

Anoeshka Lamers
Gastvrouw

Anoeshka Lamers is al tien jaar een vertrouwd gezicht bij 't Raedthuys en vanaf 1 januari '25 mede-eigenaar van het restaurant. Haar passie voor gastvrijheid en culinaire perfectie begon bij gerenommeerde zaken zoals De Bokkedoorns (☆☆), waar ze niet alleen haar vaardigheden verfijnde, maar ook haar man Tom ontmoette. Daarnaast deed ze ervaring op bij Vermeer (☆) in Amsterdam en in de hotelwereld bij Holiday Inn Amsterdam.

Met haar ruime ervaring en gevoel voor detail heeft Anoeshka een belangrijke rol gespeeld in het succes van 't Raedthuys. Ze is niet alleen het gezicht van de gastvrijheid, maar ook een gedreven professional die de toekomst van het restaurant met veel enthousiasme tegemoet gaat.

Voor de gasten van 't Raedthuys is Anoeshka inmiddels een vertrouwd ankerpunt, en met haar nieuwe rol als mede-eigenaar blijft ze bouwen aan de warme, hoogwaardige beleving waar het restaurant om bekendstaat.

Gastvrouw Anoeshka Lamers

Sam van Koot
Gastheer

Gastheer Sam is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie als Gastronoom Sommelier.
Hij is bij ons komen werken met als doel veel te leren en ervaring op te doen in een Michelin Sterrenrestaurant. Sam heeft gewerkt bij herbergh D’olde Markt in Aalten en Hotel de Roode leeuw in Terborg.

Interesses van Sam liggen voornamelijk bij de wijnen en de gasten een optimale avond of middag te bezorgen. Sam zegt: “het is aan te raden om te werken in een restaurant als dit, het is een uitdaging, maar wat je er voor terug krijgt is nog veel mooier”.

Gastheer Sam van Koot

Kom jij ons Sterren team versterken?
Kijk dan hier bij de vacatures